CV Quickscan

CV Quickscan

Staat u op punt een nieuwe woning te kopen? Bent u net verhuisd? Wilt u graag weten of uw CV ketel nog energiezuinig en veilig is? Wilt u de badkamer gaan verbouwen en na verbouwing genieten van voldoende warmwatercomfort? Laat dan nu de gratis* CV Quickscan uitvoeren! Deze scan behoedt u voor teleurstellingen achteraf.

Wij scannen visueel uw CV ketel en afhankelijk van uw gebruikerswensen krijgt u van ons een gratis advies. Desgewenst scannen wij visueel ook gratis* boilers, geisers, radiatoren, convectoren, vloerverwarming, riool, HWA, dakgoten, gasleidingen, waterleidingen, mechanische ventilatie en warmteterugwinunits.

Bel 045 - 567 69 69 voor het maken van een afspraak voor het uitvoeren van een CV Quickscan, of vul rechts het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Sittard, Geleen en Born en alle gemeenten ten zuiden hiervan gratis. Tot de lijn Roermond en Weert wordt er € 75,- in rekening gebracht voor een volledige scan. Ten noorden van de lijn Roermond en Weert wordt een volledige scan allen in overleg uitgevoerd.

Gratis CV Quickscan aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op!
U vindt ons ook op